AK: Adófizetők

Az én adóm, az én pénzem

A III. Magyar Közgéptársaság népéhez!

2012. május 22. 06:00 - Adófizetők

Drága barátaink, kedves alattvalók! Elérkezett hát a várva-várt pillanat. Mi így együtt, sokan és éppen elegen. Új szelek fújnak e gyönyörű vidéken, az új időszámításhoz állítgatja óráit mindenki.

2010-ben belevetettük magunkat a munkába. A fülkeforradalom elhozta magyar felemelkedésünk újabb állomását. Ez már a sokadik, de lesz is még pár mérföldkő, mire elérjük közös, grandiózus nagy céljainkat. A magyar név újra szép lesz, méltó régi nagy híréhez.

Nüansznyi, hangyafasznyi kellemetlenségek ugyan állnak a nagy tervek útjában, zuhan a reálbér, megállás nélkül emelkednek az adók, beragadt és nő a munkanélküliség, rekordokat dönt a disszidens magyarok száma, akik hátrahagyják szeretett Magyar Közgéptársaságunkat, de ezek a tények egy pillanatra se zavarják meg tisztánlátásotokat.

Gondjaink legfeljebb átmenetiek, jövőre már váratlan növekedés lesz, megmondta a Matolcsy. Ezt állította 2010-ben és 2011 ben is, és azóta tudjuk, hogy mi lett belőle, de ezzel ne foglalkozzatok, ha ezt mondta, akkor az biztosan úgy is lesz.

És egyébként is, itt a gazon kívül még valami biztosan nőni fog: a Magyar Közgéptársaság az előrejelzések alapján sikerre van ítélve.

Ti pedig, kedves polgárok és alattvalók elmehettek valamelyik újsütetű narancsbáró nagybirtokára traktorosnak, de mehettek a CBA-ba pénztárosnak, polcfeltöltőnek is. Ha ez sem tetszik, még mindig ott a közmunka, mit nyafogtok.

Szép új világ. Ezt nyújtja nektek a III. Magyar Közgéptársaság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adofizetok.blog.hu/api/trackback/id/tr144529274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása